Susține Construirea unui Altfel de Spital în România, un spital care nu doar tratează și recuperează copilul cu afecțiuni neuromotorii, traumă și paralizie cerebrală ci aduce și familia alături de acesta în terapie pentru ca șansa de reușită să fie maximă.

Nevoia copilului de a avea părintele drag alături de el este o nevoie care sprijină randamentul oricărui tratament astfel că în acest Nou Centru Pediatric Național din România pe care îl construim, am creat o infrastructură internă copil-familie . Aici copilul, alături de familia sa, va avea parte atât de tratament cât și de cazare și masă.


A construi un Altfel de Spital în România este un proiect măreț din care ne-am bucura să faci și tu parte. Sprijinul tău, adus copiilor astăzi, le va crea șanse de reușite, le va crea o viață normală, o calitate a vieții crescută, și o copilărie frumoasă, mâine. 


Ajută prin Transfer bancar cu ce sumă îți dorești, consideri sau poți dona. Fiecare susținere din partea ta, ajută un copil să mai facă un pas spre un viitor diferit, spre un viitor mai bun. 

Tu decizi dacă îți dorești să donezi în LEI sau EURO și de asemenea ce sumă sau de câte ori vrei să faci transferuri către Asociația Maria Beatrice. Noi îți mulțumim și îți suntem recunoscători în numele tuturor copiilor, indiferent de alegerea ta și de suma donată.


Cont LEI : RO81 BRDE 010S V260 8578 0100 – deschis la BRD, titular cont: Asociația non guv Maria Beatrice.

Cont EURO: RO56 BRDE 010S V3954 4060 100 – deschis la BRD, titular cont: Asociația non guv Maria Beatrice.


Poți dona în orice moment și direct pe site, apăsând butonul de mai jos:

Vezi aici și alte modalități prin care ne poți susține.