Fiecare dintre noi suntem diferiți și avem preferințe diferite,  în momentul în care ne dorim să facem anumite lucruri. Unele pur și simplu se potrivesc cu noi și ne dau împlinirea sufletească că am contribuit în modul nostru personal iar cu altele nu rezonăm.

Din acest punct de vedere, pentru tine, cel care îți dorești să ajuți, să susții sau să te implici dar nu știi exact cum să o faci, găsești mai multe variante de a sprijini recuperarea și tratarea copiilor din România cu afecțiuni neuromotorii, traumă și paralizie cerebrală într-un Spital Astfel, Un Prim Centru Pediatric Național din România pentru copii cu paralizie cerebrală, afecțiuni neuromotorii și traumă. 

Indiferent de modalitatea de sprijin pe care ai ales-o, îți mulțumim în numele tuturor copiilor care datorită ție, vor avea parte de o viață normală. 


Ajută și tu! 

Implică-te și tu pentru viitorul copiilor din România cu afecțiuni neuromotorii, traumă și paralizie cerebrală. Aceștia se pot vindeca și pot trăi o viață de calitate datorită suportului tău. 


Nu contează cum ajuți ci că, pur și simplu o faci! 


Pentru asta îți mulțumim și te apreciem! 

Modalități de implicare. Alege ce ți se potrivește!

Donează lunar prin SMS
Devino Fundraiser în mediul online
Donează-ți ziua de naștere
Donează prin transfer bancar
Dezvoltă-ți pasiunea, renunță/ adoptă un obicei

Împărtășește și celorlalți

Se întâmplă să rezonezi foarte tare cu misiunea noastră și totuși să nu fii găsit nici o modalitate de susținere potrivită ție? Cu toate astea ai vrea să ne ajuți? 


Să știi că te apreciem și pentru simplu fapt că împărtășești informațiile despre noi sau din acest site cuiva cunoscut ție care ne poate ajuta. Indiferent că îți este prieten, cunoscut sau că ne poți pune în legătură cu o persoană juridică, firmă, companie pe care o consideri responsabilă social. 


Să știi că te apreciem pentru că vorbești despre noi, că ne urmărești, că ne ajuți să intrăm în contact cu alți oameni și împreună ducem vestea că acești copii vor avea o viață mai bună, în cercul tău de prieteni și cunoscuți.

Te considerăm alături de noi doar pentru că faci acest lucru și îți mulțumim. Împreună Construm un Spital Altfel, un Viitor Altfel pentru copii cu afecțiuni neuromotorii, traumă și paralizie cerebrală. 

Contactează-ne la adresa comunicare@mariabeatrice.ro sau la numerele de telefon: 0728 131 415 și 0722 109 111 pentru mai multe detalii referitoare la implicarea ta.

Sau scrie-ne direct aici: