Blog

Ultimele noutati

cabinet neurologie maria beatrice

Cabinet neurologie pediatrică (EEG)

Dotare cu Electroencefalograf (EEG) a Cabinetului de Neurologie Pediatrică din cadrul Centrului Maria Beatrice, cu sprijinul Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice “Transelectrica” SA.

Electroencefalograful NEURON-SPECTRUM 5, având 32 canale + 9 canale pentru înregistrarea oricăror semnale fiziologice, a fost achiziționat cu sprijinul Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice “Transelectrica” SA.

sdr
oznor
cof
cof
sdr
sdr

Aparatul permite efectuarea rapidă și ușoară a înregistrărilor EEG cu ajutorul unor căști adaptate fiecărui copil, cu posibilitatea eliberării rezultatului atât în format tipărit, cât și electronic.

Programul permite căutarea și marcarea automată a artefactelor (ex: mișcare, sughiț, tuse, etc.), activitatea epileptiformă și alte fenomene vizuale. De asemenea, programul permite topografierea parametrilor pe zonele creierului, cu afișarea grafică detaliată a tuturor parametrilor relevanți („brain mapping”).

Detectarea undelor ascuțite și a altor evenimente este efectuată în mod automat. Se oferă posibilitatea unei analize spectrale coerente, iar după analiza matematică a EEG-ului, programul oferă un raport detaliat.

  • Consult neurologic, efectuat de către Dr. Carmen Samoilă – medic specialist neurologie pediatrică, în urmă căruia se eliberează scrisoare medicală.

În urma efectuării electroencefalogramei se face interpretarea EEG-ului care se listează la imprimantă iar înregistrarea EEG-ului este înmânată părintelui în format electronic.

Pentru informații și programări: tel. 0764 732 421 As. Med. Oana Rîza

RomanianEnglishGermanFrench
Call Now Button