Asociația Non-Guvernamentală
Maria Beatrice
Fondată 08.12.2010
Alba Iulia – ROMÂNIA
Aripă nouă la Centrul Maria Beatrice

Centrul Maria Beatrice – Alba Iulia pregătește 12 săli de terapie pentru abordarea copilului accidentat, “Recuperare post-traumatică și post-operatorie copii”, cu vârsta cuprinsă între 6 luni – 18 ani.

Prin reabilitare și compartimentare, 6 magazii în suprafață de 450 mp, din cadrul Căminului pentru Persoane Vârstnice, Alba Iulia, au fost tranformate în 12 săli de terapie. Costurile de amenajare a spațiului extins au ajuns la 100 000 lei și au fost suportate de Asociația non-Guvernamentală Maria Beatrice, prin fondurile atrase din 2% și sponsorizări.

Cu acești bani s-au realizat: compartimentări rigips și termopan, instalații de apă și canalizare, instalații de termoficare și electrice, zugrăveli, șapă autonivelantă, montaj pardoseală PVC anti-bacteriană.

La 1 noiembrie 2017 extinderea a fost finalizată și urmează ca Asociația Maria Beatrice să strângă fonduri pentru utilarea acestor spații în vederea extinderii serviciilor și pentru afecțiuni post-traumatice și post-operatorii ale copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 luni și 18 ani.

Toate acestea vor fi realizate din 2% și sponsorizări!

Fii și tu parte a acestui proiect! Susține financiar dotarea noii secții de recuperare copii la Alba Iulia.

Creează servicii de sănătate pentru copilul tău, în Alba Iulia!