Centrul
Maria Beatrice
Alba Iulia
Alba Iulia, str. Lalelelor, nr. 60, Alba, România
5
Despre noi

5 ani de existență – Centrul Maria Beatrice, Alba Iulia


În 2011 am pus bazele dezvoltării Centrului Maria Beatrice din Alba Iulia. Acum fetița Maria Beatrice și Centrul ce-i poartă numele, cresc împreună…

Nu am făcut nimic singuri… sunt mii de oameni din Alba Iulia care ne-au fost și ne sunt alături! Am realizat și muncim la acest centru ca să ne ocupăm mintea… să nu o pierdem cu gândul la situația Mariei Beatrice. Am căutat să dăm un sens unei tragedii și să schimbăm soarta. Acceptarea de multe ori te poziționează pe un alt nivel de înțelegere și-ți conferă o vedere mai amplă. Am pornit la drum cu ideea că vom fi înfrânți și atunci am devenit neînfricați!

Fetița Maria Beatrice Onac nu poate merge și nu vorbește, iar șansele ei scad cu fiecare nou an împlinit, dar Centrul Maria Beatrice, Alba Iulia ajută sute de copii cu paralizii cerebrale sau accidentați din întreaga țară, să meargă, să vorbească, sau cel puțin familiile lor să spere asta.

Fiecare om își stabilește un țel, un nivel pe care dorește să-l atingă și care se gândește el că-l va face fericit. Fiecare copil își dorește ceva… să vadă lumea, să devină doctor, pilot de avion, un mare sportiv… copiii noștri își doresc să meargă și să vorbească. Tot fericire este. Nivelurile diferă și toți dar toți au o șansă la mai bine.

La mulți ani Centrul Maria Beatrice!

Profesori Iulia și Sebastian Onac
Fondatori ai Centrului Maria Beatrice, Alba Iulia