Asociația Non-Guvernamentală
Maria Beatrice
Fondată 08.12.2010
Alba Iulia – ROMÂNIA
Despre noi

Centrul Maria Beatrice din Alba Iulia funcționează de 10 ani ca ONG specializat în facilitarea recuperării neuro-motorie a copiilor cu paralizie cerebrală, sindroame genetice rare sau traumă. Începând din 2012 sute de copiii cu nevoi speciale din România și Europa au beneficiat de servicii de calitate oferite de terapeuți specializați într-un mediu unde dizabilitatea este privită ca o parte naturală a existenței umane.

Împreuna cu partenerii noștri din Germania, Anglia, Italia și SUA am stabilit noi standarde în ceea ce privește calitatea serviciilor de recuperare din România. În fiecare an importăm aparatură specializată oferită gratuit beneficiarilor centrului, organizăm seminarii pentru aparținători dar și servicii de evaluare și recuperare gratuite pentru familiile cu posibilități reduse.

Obiectivul nostru principal este să oferim un mediu prietenos în care copiii cu dizabilități pot găsi resurse adaptate să își atingă potențialul și să îi sprijinim în eforturile lor spre o viață stimulantă și activă și spre o autonomie cât mai mare. Pe lângă un personal dedicat și echipamente medicale de nivel internațional, fetița care a dat numele centrului a găsit aici prieteni mari și mici și crește frumos împreună cu centrul care îi poartă numele. Toate acestea nu ar fi fost posibile fără sprijinul financiar oferit de nenumărate persoane care au înțeles și sprijinit misiunea noastră de-a lungul anilor. Împreună am reușit să oferim acestor mici luptători care ne inspiră în fiecare zi prin voința și determinarea lor un început bine meritat în marea lor aventură.

Contact: 0741 288 303, 0743 893 625, tel/fax 0358 566 186
Mail: office@mariabeatrice.ro

Fetița Maria Beatrice, are acum 12 ani
și inspirați de ea, prin centrul care îi poartă numele,
sute de copii din România învață să meargă și să vorbească.