Dezvoltă-ți pasiunea, adoptă sau renunță la un obicei.

Ai o pasiune și îți dorești să faci un bine prin intermediul pasiunii tale?

Ești talentat la cântat, pictat, scris sau alte lucruri frumoase? Îți plac provocările sau maratoanele sportive?

Vrei să renunți la un viciu pentru o perioadă sau pentru totdeauna? Vrei să adopți un obicei nou și ai nevoie de motivație?

Fă un bine pentru tine și în același timp, un bine pentru copiii cu afecțiuni neuromotorii, traumă și paralizie cerebrală! 


Indiferent de pasiunea și talentul tău, de provocarea pe care ți-ai propus să o duci la îndeplinire,  alege să faci mai mult decât o misiune personală din toate acestea. 


Ce presupune ?

Propune-ți un scop măreț, un obiectiv pe care îți dorești să îl atingi și cheamă-ți prietenii să te susțină, donând pentru atingerea țelului tău sau reușita ta dar și a cauzei pe care o susții.

Cu toții suntem mândri de realizările noastre și ne-am dori să arătăm tuturor că putem mai mult! Cu toții avem nevoie de motivație atunci când ne dorim să facem anumite schimbări în viața noastră, ne dorim să fim susținuți și încurajați de către ceilalți pentru a reuși. 

Acum ai un motiv în plus să nu mai renunți la talentul/pasiunea/obiectivul tău, pentru că prin această metodă te îmbunătățești atât pe tine dar și viața unor copii care merită, la rândul lor să se bucure de viață. 


Ce înseamnă pentru copii cu paralizie cerebrală afecțiuni neuromotorii și politraumatisme grave acest lucru?


Pe lângă motivația primită de la susținătorii tăi în a-ți duce pasiunea/ talentul/ obiectivul la un alt nivel, banii donați din campania creată de tine, vor contribui la finalizarea Construirii Primului Centru Pediatric Național din România – un Altfel de Spital pentru copii cu paralizie cerebrală, afecțiuni neuromotorii și plitraumatisme grave.

Practic devii susținător, transformând pasiunea/ talentul/ obiectivul tău în bani pe care îi vei redirecționa către copii care, chiar dacă în acest moment nu pot alerga, picta, cânta sau escalada munți, vor reuși în viitor să facă toate acestea, datorită ție. 


Pașii sunt simpli.


1.Definește-ți obiectivul personal al  campaniei tale care va sprijini construirea unui Altfel de Spital în România pentru copii cu paralizie cerebrală, afecțiuni neuromotorii și politruamtisme grave și dă sfoară în țară cum că ai nevoie de susținători care să te motiveze în a-ți duce obiectivul la îndeplinire, donând banii adunați copiilor. 

2. Nu uita să pui poze și video-uri cât mai multe cu pașii/ antrenamentele/ momentele frumoase sau dificile și reușitele tale cât mai des și amintește-le mereu celorlalți care este cauza pentru care faci acest lucru, cât și despre  target-ul financiar pe care ți l-ai fixat. 

3. Așteaptă-te să primești! Pe lângă bucurie, împlinire și dezvoltare personală vei primi multă apreciere și cu siguranță vei inspira la rândul tău alți oameni.


Astfel, creăm o lume de oameni generoși care, promovandu-si pasiunile, renunțând la obiceiuri nocive sau adoptând unele săntoase, creează conexiuni umane frumoase și autentice cu scopul de a-i ajuta pe ceilalți.


Toate acestea puse la cap ne conduc spre o lume plină de oameni generoși, frumoși și fericiți dar și spre reușita copiilor dependenți acum, care au șansa la o copilărie și o viață normală. 


Află mai multe despre cum poți face acest lucru aici. Creează-ți aici propria poveste pentru care dorești susținere din partea familiei și prietenilor tăi.

Alege să susții misiunea Asociației Maria Beatrice și răspândește vestea.  De acum, tu ești o roată importantă care conduce lumea spre o lume mai bună!


Îți mulțumim ție și pasiunii/ talentului/ perseverenței tale!  Ești o minune prin tot ceea ce faci! 


Creează-ți acum propria campanie peer-to-peer pentru sprijinirea Construirii Primului Centru Pediatric Național din România pentru copii cu afecțiuni neuromotorii, traumă și paralizie cerebrală.