Ți se spune de multe ori că ești o inspirație pentru ceilalți?

Îți dorești mult să sprijini misiunea noastră de a trata copii cu afecțiuni neuromotorii, traumă și paralizie cerebrală dar nu ai un buget propriu din care să poți oferi?

Ai mulți prieteni în online sau chiar o anumită influență și ești conștient că ai putea aduce alături de tine alți oameni cu suflet bun?

Crezi despre tine că ești un om bun și capabil în a-și atinge țelurile?


Arată-ți generozitatea și pune-ți toate skill-urile la bătaie, devenind fundraiser online pentru construirea unui Spital Altfel în România.  


Cheamă-ți prietenii să te susțină în dorința ta și crează-ți propriile metode prin care să faci cunoscută misiunea noastră de a trata și recupera copii cu paralizie cerebrală, afecțiuni neuromotorii și traumă, misiunea căreia tu, te-ai alăturat ca fundraiser.


Tu decizi cum vrei să faci asta, prin ce modalități iar obiectivele pe care îți dorești să le îndeplinești tot tu le alegi. Noi suntem aici să te susținem cu toate informațiile de care ai nevoie și bineînțeles cu multă motivație și recunoștiință. 


Ne-am bucura să faci parte din echipa noastră care are ca obiectiv creșterea calității vieții, recuperarea și tratarea copiilor din România cu afecțiuni neurmotorii, traumă și paralizie cerebrală. Împreună construim un viitor diferit, un viitor mai bun pentru copii din întreaga țară. 

Contactează-ne la adresa comunicare@mariabeatrice.ro dacă vrei să devii Fundraiser pentru acești copii. 


Îți mulțumim pentru decizia de a fi aici, pentru a sprijini șansa la o viață normală!