Binele devine Bine Național doar făcut împreună! 

Întotdeauna lucrurile făcute împreună se transformă în adevărate miracole. Atunci când binele în care crezi poate ajuta o țară întreagă, ai nevoie de susținere, de încredere, de sprijin din toate colțurile țării. Împreună cu tine, copii din întreaga Românie vor avea șansa de a se trata într-un Altfel de Spital, aici, acasă!


Iar binele pe care ne dorim să îl facem copiilor din România, îl putem crește doar cu ajutorul tău! 


Misiunea noastră nu mai este doar a noastră de când am realizat că raportul dintre nevoia națională și scopul de a ajuta este în continuă creștere. 

Ne bucurăm să te avem alături în crearea normalității pentru copiii care își doresc o viață ca toți ceilalți copii

De asta suntem aici, să îi susținem, arătându-le că se poate, sprijinindu-i în acest proces din toate punctele de vedere, având grijă de fiecare nevoie a copilului, în parte! 

Implică-te în sprijinirea recuperarii copiilor din România chiar aici, în spațiul nostru românesc fără a mai fi nevoie de deplasări în străinătate. Copiii cu afecțiuni neuromotorii și paralizie cerebrală, împreună cu familiile lor depun eforturi mari în astfel de deplasări lungi, pierzând energie, bani și resurse personale. Împreună le dăm șansa de a se recupera, mult mai ușor, mai accesibil.


Acum putem ajuta copii să se recupereze, chiar aici, acasă, datorită ție! 


Implică-te și alătură-te celelorlalți zeci de Parteneri Activi care ne sprijină în a le oferi copiilor șansa de a trăi normal, de a se juca, a alerga, a avea o viață normală ca oricare alt copil!


Împreună ajutăm copilul dependent astăzi, să devină adultul independent, mâine. 


Paralizia cerebrală și afecțiunile neuromotorii nu sunt cazuri izolate.

Chiar dacă nu ai printre cunoscuți copii cu astfel de afecțiuni, nu înseamnă că acestea nu există. 

Imaginează-ți că 3 din 1000 de copii (statistică reală) se confruntă cu astfel de afecțiuni după naștere iar mulți alți copii au nevoie de recuperare în urma diverselor accidente sau politraumatisme grave survenite pe parcursul vieții. 

Multe dintre aceste afecțiuni se tratează doar prin recuperare de specialitate. 

Toate aceste recuperări sunt posibile în România, în același loc, în Centrul de Recuperare Medicală Maria Beatrice din Alba Iulia.


Împreună cu tine, oferim cât mai multor copii șansa la normalitate! 


Construim un Altfel de Spital pentru Un Viitor Altfel.

Pentru că solicitările depășesc capacitatea actualului Centru de recuperare Maria Beatrice (500 de copii anual), nevoia fiind mult mai mare decât ne-am așteptat, Construim cu ajutorul tău, Primul Centru Pediatric Național din România pentru copii cu paralizie cerebrală, afecțiuni neuromotorii și traumă, unde vom putea recupera nu 500, nu 1000 ci 2000 de copii anual, din întreaga țară.


Află de ce construim un Altfel de Spital in România și de ce să te implici în acest proiect aici.Ajută-i să înceapă recuperarea cât mai devreme posibil pentru ca randamentul tratamentelor să fie maxim iar viitorul lor unul normal! 


Îți mulțumim pentru că ești aici!

Așa cum fiecare copil care vine în Centrul nostru este important pentru noi și primește atenția cuvenită, procedăm cu aceași grijă și drag și cu partenerii noștri. Nevoia noastră umană de a ajuta și a schimba vieți ne aduce pe lângă împlinire și valoare personală și recunoaștere în întreaga comunitate. Atunci când îți asumi binele pe care îl faci, meriți să fi recompensat pentru gestul tău. Așa că, nu putem să nu îți mulțumim pentru asta! 

Știm că implicarea socială se face din inimă și nu pentru a primi ceva în schimb.Știm că îți dorești să aduci valoare celorlalți prin implicarea ta. Știm că îți asumi responsabilitatea însă noi suntem bucuroși de fiecare companie care decide să susțină misiunea noastră pe termen lung. De ce pe termen lung? Pentru că recuperarea copiilor cu afecțiuni neuromotorii necesită timp, răbdare și bineînțeles investiție financiară. Îi susținem de la început și le suntem alături atât timp cât este necesar. Așadar, ne bucurăm să devii nu doar susținător ci și Partener Activ, pentru a fi acolo, până în momentul reușitei lor.


În numele tuturor copiilor cu afecțiuni neuromotorii, te recompensăm și îți mulțumim! 


Ne dorim să oferim recunoștință și mulțumire aducând și câteva beneficii atât pentru companie cât și pentru oamenii responsabili de proiect din cadrul companiei, acelor parteneri activi care aleg să ne fie alături în activitatea și  proiectele noastre.

Îți  propunem să devii nu doar susținătorul ci și partenerul nostru în Proiectul Național în care Construim Primul Centru Pediatric Național din România pentru copiii cu paralizie cerebrală, afecțiuni neuromotorii și traumă – Un Centru complet pentru infrastructura copil – familie : Diagnoză, Terapie și Casă și masă. Aici ne gândim nu doar la tratarea și recuperarea copilului dar și la familie/ mamă/ copil/ frate/ surioară/ bunic/ bunică/ însoțitor. 

Pentru că ne dorim să construim nu doar un Centru Național pentru a recupera copiii și a îmbunătăți calitatea vieții lor și familiilor lor, dar și relații frumoase și de lungă durată, am creat pentru cei care doresc să se alăture susținerii Proiectului nostru Național o Grilă cu câteva Beneficii, în semn de mulțumire, apreciere și recunoștință pentru Partenerii noștri. Ne dorim ca bucuria să ajungă la fiecare parte implicată, așadar este mai mult decât o sponsorizare, este un parteneriat. 

Acest proiect ambițios de anvergură națională s-a născut din dorința de a susține și trata cât mai mulți copii care au nevoie de servicii de recuperare din România, astfel că valoarea acestui proiect este pe măsură. 

Apreciem și contează fiecare sprijin, indiferent de  valoarea sa, însă dacă îți doreștii să oferi mai mult decât atât implică-te ca Partener Activ al acestui proiect și află cu exactitate cum poți susține continuarea lucrărilor a Primului Centru Pediatric Național și implicit șansa mai multor copii la accesarea tratamentelor, aici în România, cât mai repede posibil.

Un partener alături de noi, o șansă în plus la normalitate, pentru ei. 

Un partener înseamnă mai mult decât îți imaginezi pentru noi. Acesta este o parte din echipă, o parte din misiunea noastră, o parte din realizarea obiectivelor noastre, o parte din iubirea noastră pentru copii. Un partener își asumă cu totul decizia de a fi aici și este întotdeauna implicat, cot la cot cu noi, în ceea ce și-a asumat să fie în cadrul misiunii noastre. 

Din acest motiv, considerăm parteneri toate acele firme, companii, persoane juridice care înțeleg că a fi partener în misiunea noastră, implică atât sprijin financiar la un alt nivel cât și colaborare pentru dezvoltarea noastră și contribuirea la un altfel de viitor pentru copii României care au nevoie de noi, acum. 

Ne bucurăm să avem alături de noi parteneri deschiși să ne susțină și să ne ajute în a duce mai departe misiunea noastră, într-un mod cât mai benefic posibil. 

Ne bucurăm să avem parteneri de la care învățăm, cărora să le mulțumim și pe care să ne bazăm întotdeauna. 


De aceea, pe aceștia îi numim cu mult drag și mândrie, Partenerii noștri Activi. 


Ce implică,  pe scurt un Partener Activ în cadrul misiunii noastre? 

  • – să rezonezi cu misiunea noastră de a sprijini copii cu paralizie cerebrală, afecțiuni neuromotorii și traumă;
  • – să îți dorești să susții proiectul nostru în care construim Primul Centru Pediatric din România pentru tratarea acestor copii dar și alte proiecte viitoare;
  • – să rămâi alături de noi pe o perioadă mai lungă de timp;
  • – să iei parte activ la obiectivele pe care le avem și să ne ajuți în realizarea acestora atât din punct de vedere financiar cât și ca dezvoltare strategică de viitor;
  • – în schimb primești bucurie, recunoaștere, apreciere și alte câteva beneficii ca mulțumire pentru implicarea ta. 

Dacă îți dorești să devii Partenerul nostru în acest proiect, te rugăm să completezi formularul de mai jos cu datele tale iar în cel mai scurt timp posibil, te vom contacta pentru a stabili o întâlnire în care să discutăm ce presupune în detaliu acest lucru, ce obiective ne-am propus, până la ce termene dorim să le îndeplinim și ce responsabilitate ne asumăm, împreună.

Cunoaște echipa de comunicare și implicit persoanele cu care vei colabora în acest Parteneriat.


Suntem siguri că experiența și implicarea ta ne va propulsa spre împlinirea misiunii noastre de a sprijini cât mai mulți copii în acest Altfel de Spital!


Împreună creăm mai multe șanse de recuperare pentru un viitor altfel pentru copiii din toată România! 

Completează urmatorul formular dacă vrei să te alături acestui Proiect ca Partener Activ! Te vom contacta noi pentru a-ți transmite toate detaliile proiectului.