Întotdeauna lucrurile făcute împreună se transformă în adevărate miracole.

Ne bucurăm să te avem alături în crearea normalității pentru copiii care își doresc o viață ca toți ceilalți copii. 


Misiunea noastră nu mai este doar a noastră de când am realizat că raportul dintre nevoia națională și scopul de a ajuta este în continuă creștere.


Iar binele pe care ne dorim să îl facem copiilor din România, îl putem crește doar cu ajutorul tău! 


Completează formularul și te contactăm noi
Recomandă-ne unui Partener
Împărtășește celorlalți misiunea noastră
sponsorizare
Redirecționează 20% din profit / venit

Acum putem ajuta copii să se recupereze, chiar aici, acasă, datorită ție! 


Implică-te și alătură-te celorlalți zeci de Parteneri Activi care ne sprijină în a le oferi copiilor șansa de a trăi normal, de a se juca, a alerga, a avea o viață normală ca oricare alt copil!Află de ce construim un Altfel de Spital in România și de ce să te implici în acest proiect aici.


Fi Partener Altfel în susținerea unui Spital Altfel!  

Un partener înseamnă mai mult decât îți imaginezi pentru noi. Acesta este o parte din echipă, o parte din misiunea noastră, o parte din realizarea obiectivelor noastre, o parte din șansele de recuperare ale copiilor.

Un partener își asumă cu totul decizia de a fi aici și este întotdeauna implicat, cot la cot cu noi, în ceea ce și-a asumat să fie în cadrul misiunii noastre. 

Din acest motiv, considerăm parteneri toate acele firme, companii, persoane juridice care înțeleg că a fi partener activ în misiunea noastră înseamnă susținere pe termen lung, implicare, colaborare și sprijin prin diverse metode.

Ne bucurăm să avem alături de noi parteneri deschiși să ne susțină și să ne ajute în a duce mai departe misiunea noastră, într-un mod cât mai benefic posibil. 


Suntem onorați să avem parteneri de la care învățăm, cărora să le mulțumim și pe care să ne bazăm întotdeauna. 


Ce implică,  pe scurt un Partener Activ în cadrul misiunii noastre? 

  • – să rezonezi cu misiunea noastră de a sprijini copii cu paralizie cerebrală și politraumatisme grave;
  • – să îți dorești să susții proiectul nostru în care construim un Altfel de Spital – Primul Centru Pediatric din România pentru tratarea acestor copii dar și alte proiecte viitoare;
  • – să rămâi alături de noi pe o perioadă mai lungă de timp;
  • – să iei parte activ la obiectivele pe care le avem și să ne ajuți în realizarea acestora atât din punct de vedere financiar cât și ca dezvoltare strategică de viitor;

Dacă îți dorești să devii Partenerul nostru în acest proiect, te rugăm să completezi formularul de mai jos cu datele tale iar în cel mai scurt timp posibil, te vom contacta pentru a stabili o întâlnire în care să discutăm ce presupune în detaliu acest lucru, ce obiective ne-am propus, până la ce termene dorim să le îndeplinim și ce responsabilitate ne asumăm, împreună.


Suntem siguri că experiența și implicarea ta ne va propulsa spre împlinirea misiunii noastre de a sprijini cât mai mulți copii în acest Altfel de Spital!


Completează urmatorul formular dacă vrei să te alături acestui Proiect ca Partener Activ! Te vom contacta noi pentru a-ți transmite toate detaliile proiectului.

Formular pentru a deveni Partener Activ

    Cunoaște echipa de comunicare și implicit persoanele cu care vei colabora în acest Parteneriat.

    Împreună creăm mai multe șanse de recuperare pentru un viitor altfel pentru copiii din toată România!