Vine ziua ta de naștere și nu mai știi ce cadou să le ceri celor apropiați?

Ți se par mult mai frumoase cadourile prin care poți aduce bucurie celorlalți oameni, inclusiv multă mulțumire sufletească pentru tine însuți? 

Te-ai simți mai bine să aduci îi faci pe ceilalți să zâmbească chiar de ziua ta?

Te consideri un om bun și generos și nu știi exact cum să ajuți?

Uite o idee simplă:

  Donează-ți ziua de naștere pentru un viitor mai bun al copiilor cu afecțiuni neuromotorii, traumă și paralizie cerebrală.


Cum poți face asta foarte rapid și ușor? 

Crează o campanie aici în care vorbești despre dorința ta de a susține activitatea Asociației Maria Beatrice în  tratarea copiilor cu afecțiuni neuromotorii, traumă și paralizie cerebrală și de a primi cadou de ziua ta, sprijin financiar pe care îl vei redirecționa către misiunea noastră. 


Banii adunați de tine vor contribui la Construirea Primului Centru Pediatric Național din România pentru copii cu paralizie cerebrală, afecțiuni neuromotorii și traumă, în care copilul va fi internat alături de familia sa, va fi tratat și recuperat și va avea parte de cazare și masă, în același loc. Iubirea și dragostea familiei contribuie considerabil la reușita tratamentelor, astfel că aici, familia este pusă în același plan cu copilul. 


Campania se va desfășura înainte de ziua ta iar în ziua cea mare le vei arăta celor care au contribuit și susținut gestul tău în tot acest timp, ce cadou plin de bine, va pleca spre susținerea unei vieți normale pentru copii cu paralizie cerebrală, afecțiuni neuromotorii și traumă. 


Alege de ziua ta, un cadou Altfel pentru un construcția un Spital Altfel.