Blog

Ultimele noutati

centrul maria beatrice

Parteneriat cu universitatea 1 decembrie 1918, Alba Iulia

Parteneriat cu Universitatea 1 Decembrie 1918, Alba Iulia

Titlul proiectului: Terapia Ocupațională în Practica Pediatrică la Copii cu Dizabilități
Parteneri în proiect: Universitatea 1 Decembrie 1918, Alba Iulia, Facultatea de Drept și Psihopedagogie


Natura parteneriatului

  1. Participarea la activități comune legate de terapia ocupațională;
  2. Participarea la Simpozionul internațional “Terapia ocupațională”- realități și preocupări, din iunie 2012; În cadrul Complexului au fost realizate activități de tip Work Shop cu grupul de terapeuți din Olanda, participanți de la universitățile din țară- conferentiari profesori, lectori universitari, terapeuți, doctori, studenti. Coordonatorii principali ai activităților –D-nul Koen van Dijk Msc. OT ( lector la Centrul Academic  Medical din Amsterdam) și D-na Nanette Nab, Bsc. OT, (Centrul Medical Universitar Radboud, Nijmegen, Olanda), D-na Hanneke van Bruggen, BSc, OT , Hon.Dcsie, FWFOT, Coordonator ENOTHE/ TEORO;
  3. Realizarea unui Calendar de practică pentru studenții de la Specializarea Terapie Ocupatională din cadrul Universității 1 Decembrie 1918, Alba Iulia, la Complexul Maria Beatrice, numit Centru Pilot, cu copiii și parinții care urmeză programul de recuperare neuromotorie.

Durata proiectului: perioada 2012 – 2014
Grup țintă: Copii cu vârste între 6 luni și 18 ani având afecțiuni neuromotorii și osteoarticulare aflați în tratament la Complexul Maria Beatrice, terapeuții Complexului, grupe de studenți de la Universitatea 1 Decembrie 1918, Alba Iulia.

Documente

Galerie foto

RomanianEnglishGermanFrench
Call Now Button