Regulament GDPR 

In conformitate cu cerintele Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, a legii nr. 190 / 2018, si a GDPR (Regulamentului (UE) 2016/679 de protectie a datelor cu caracter personal):

Datele cu caracter personal ale donatorilor și sponsorilor  sunt facute publice pe site, doar cu acordul scris si semnat al acestora. 

Conform reglementarilor legale in vigoare, asociatia pastreaza datele cu caracter personal ale donatorilor timp de 3 ani de zile. In tot acest timp, donatorii isi pot exercita drepturile in conformitate cu reglementarile legale in vigoare.

PROTECȚIA DATELOR PERSONALE:

În conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, vă informăm că societatea noastră înregistrează date cu caracter personal doar pentru modurile/scopurile prevăzute de lege conform notificării numarul 10834 A.N.S.P.D.C.P. din data 25/02/2009. 

Prin completarea datelor personale în formularul de plată online, donatorul își dăi acordul expres și neechivoc ca datele de contact să fie prelucrate de către Asociația Maria Beatrice. Asociația non-guv. Maria Beatrice  garantează respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001. 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE SI DE SECURITATE A DATELOR

Asociatia non guv Maria Beatrice  prelucrează date cu caracter personal in urmatoarele scopuri: 

  1. Crearea profilului de donator pentru Asociația non guv. Maria Beatrice
  2. Mulțumire, asistență și informări suplimentare referitoare la desfășurarea proiectelor Asociației . 
  3. Actiuni de transparentă  prin email, telefonic sau sms a folosirii bugetului adunat din donații.
  4. Navigarea online pe site-ul www.mariabeatrice.ro
  5. Mentenanta si securizarea website-ului www.mariabeatrice.ro
  6. Audit si raportari interne.
  7. Apararea drepturilor in justitie. 
  8. Proceduri si investigatii ale autoritatilor si/sau organelor judiciare
  9. Navigare retele sociale

Asociatia non-guv. Maria Beatrice, se angajează sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti, mai putin catre colaboratorii directi, unde accesul la anumite date este legal si necesar pentru realizarea serviciilor (servicii de email marketing/newsletter, procesatori de plati, companii de curierat, etc.). 

Asociația non guv. Maria Beatrice. se obliga sa respecte dispozitiile legale care garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic.

Datele cu caracter personal ale utilizatorilor pot fi transmise catre si pot fi prelucrate de catre anumiti terti (furnizoriide servicii si parteneri) in scopuri de marketing sau de furnizare a serviciilor, in conformitate deplina cu Ghidul privind prelucrarea datelor personale pe site-ul www.mariabeatrice.ro 

Totodata, datele personale ale utilizatorilor pot fi transmise institutiilor sau autoritatilor publice atunci cand exista o obligatie legala in acest sens ori la solicitarea acestora sau instantelor judecatoresti in vederea exercitarii dreptului la aparare.

Asociatia non-guv. Maria Beatrice  va folosi datele personale ale utilizatorilor in scopul de a-i notifica asupra folosirii donațiilor prin expunerea stadiilor proiectelor pentru care se doneaza, atât prin prin newsletter-ul site-ului, sms, discutii telefonice sau alte mesaje transmise prin email. 

Datele personale introduse de utilizatori sunt necesare pentru pentru informare, colaborare și mulțumiri  ulterioare aduse donatorilor de către Asociația non guv. Maria Beatrice. In cazul in care donatorull nu mai doreste primirea newsletter-ului, se poate dezabona printr-un simplu click pe link-ul primit prin email de la Asociatia Maria Beatrice sau in orice alt mod pus la dispozitie de asociatie.

Asociatia non guv Maria Beatrice  nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresele de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul explicit al utilizatorilor.

Asociatia non guv Maria Beatrice. prelucreaza datele utilizatorilor pentru perioada necesara indeplinirii scopurilor pentru care acestea au fost colectate si conform politicilor asociatiei. de retentie a datelor personale. In anumite cazuri, unele prevederi legale pot impune sau permite pastrarea datelor pentru o perioada mai indelungata.

Datele utilizatorilor vor fi prelucrate exclusiv in scopul declarat de Asociatia non guv. si numai pana la momentul retragerii de catre utilizator a consimtamantului acordat in acest, exceptand cazurile in care exista o obligatie legala de mentinere a acestora pentru o perioada mai lunga, precum raportarea datelor la autoritatile publice sau exercitarea dreptului de aparare in justitie.

Colectarea, prelucrarea, stocarea si transmiterea datelor vor fi efectuate in conditiile Ghidului pentru prelucrarea datelor personale pe website-ul www.mariabeatrice.ro.