Alătură-te nouă și celor peste 30000 de oameni și 120 de companii care construiesc exclusiv din donații și sponsorizări Centrul Pediatric Național Maria Beatrice pentru terapia și monitorizarea prematurului, victime ale accidentărilor și paralizie cerebrală copii – Un Altfel de Spital în care pacientul este întreaga familie, pentru sănătatea a peste 2000 de copii, în fiecare an.

Redirecționează 20% din impozitul pe profit al companiei tale și sprijină un proiect cu impact social pentru următorii zeci de ani!

Consultați Registrul Entităților/Unităților de Cult prin introducerea C.I.F. 27786253 pe site-ul ANAF:
https://www.anaf.ro/RegistrulEntitatilorUnitatilorCult/

Puteți sponsoriza Asociația non-guvernamentală MARIA BEATRICE, înregistrată în Registrul entităților/unităților de cult pentru care se acordă reduceri fiscale, conform Legii nr. 32/1994, cu modificările și completările ulterioare, atât în situația în care reprezentați o societate comercială plătitoare de impozit pe profit, cât și în situația în care reprezentați o microîntreprindere, dacă o faceți astfel:

A. Dacă sunteți societate comercială plătitoare de impozit pe profit, sumele aferente sponsorizărilor se scad din impozitul pe profit datorat la nivelul valorii minime dintre următoarele: 0,75% din cifra de afaceri, respectiv 20% din impozitul pe profit datorat.

B. Dacă sunteți societate comercială plătitoare de impozit pe venit (microîntreprindere) puteți sponsoriza Asociația non-guvernamentală MARIA BEATRICE, potrivit legii. Sumele aferente sponsorizărilor se scad din impozitul pe venit datorat fiecărui trimestru, până la nivelul valorii reprezentând 20% din impozitul pe venit datorat pentru acest trimestru. Plata se face până în ultima zi a fiecărui trimestru.

Extras din Codul Fiscal privind facilitățile fiscale acordate sponsorizărilor