Alătură-te celor peste 100 de companii care au decis să se implice și să construiască exclusiv din donații și sponsorizări un Centru Pediatric Național pentru Copiii cu paralizie cerebrală, afecțiuni post-traumatice și  post-operatorii, pentru 2000 de copii în fiecare an.

Redirecționează 20% din impozitul pe profit / pe venit al companiei tale și susține un proiect important pentru noi toți.

Consultați Registrul Entităților/Unităților de Cult prin introducerea C.I.F. 27786253 pe site-ul ANAF:
https://www.anaf.ro/RegistrulEntitatilorUnitatilorCult/

Puteți sponsoriza Asociația non-guvernamentală MARIA BEATRICE, înregistrată în Registrul entităților/unităților de cult pentru care se acordă reduceri fiscale, conform Legii nr. 32/1994, cu modificările și completările ulterioare, atât în situația în care reprezentați o societate comercială plătitoare de impozit pe profit, cât și în situația în care reprezentați o microîntreprindere, dacă o faceți până la 31 decembrie ANUL IN CURS, în baza unui CONTRACT DE SPONSORIZARE astfel:

A. Dacă sunteți societate comercială plătitoare de impozit pe profit, sumele aferente sponsorizărilor se scad din impozitul pe profit datorat la nivelul valorii minime dintre următoarele: 0,75% din cifra de afaceri, respectiv 20% din impozitul pe profit datorat.

B. Dacă sunteți societate comerciala plătitoare de impozit pe venit (microîntreprindere) puteți sponsoriza Asociația non-guvernamentală MARIA BEATRICE, potrivit legii. Sumele aferente sponsorizărilor se scad din impozitul pe venit datorat  fiecărui trimestru, până la nivelul valorii reprezentând 20% din impozitul pe venit datorat pentru acest trimestru. Plata se face pana in ultima zi a fiecărui trimestru.

Extras din Codul Fiscal privind facilitățile fiscale acordate sponsorizărilor