Împreună cu tine construim Un Altfel de Spital în România.

Cu sprijinul tău construim Primul Centru Pediatric Național din România,pentru copii cu paralizie cerebrală, afecțiuni neuromotorii și traumă cu o infrastructură internă care permite ca familia să rămână alături de copil pe perioada internării.


Pentru că acești copii să aibă șansa de a se juca și a se bucura de viață, la fel ca orice copil normal, cât mai curând posibil avem nevoie de tine, acum.


Centrul MARIA BEATRICE

Împreună cu tine, copii din întreaga țară vor avea parte de servicii medicale de specialitate chiar aici, acasă, fără a mai fi nevoie de deplasări costisitoare în străinătate.


În funcție de modalitatea prin care poți susține copii din România care au nevoie de un astfel de spital, alege din lista de mai jos, modalitatea cea mai potrivită pentru tine.


Donează direct aici
Redirectionează 20% din impozitul pe profit/venit
Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit
Ajută prin SMS
Donează prin transfer bancar
Donează-ți ziua de naștere
Devino Fundraser in mediul online
Dezvoltă-ți pasiunea. Adoptă/renunța la un obicei.

Împreună cu tine, construim un Altfel de Spital în România, unde familia este parte din terapia copilului, mama nu mai doarme ghemuită la picioarele copilului și are chiar posibilitatea de a-i oferi copilului mâncare gătită de ea însăși, în funcție de nevoia particulară a copilului. Copilul va avea alături oamenii dragi pe tot parcursul terapiilor în partea de cazare, cu baie prorpie, specifică .


Împărtășește și celorlalți

Se întâmplă să rezonezi foarte tare cu misiunea noastră și totuși să nu fii găsit nici o modalitate de susținere potrivită ție? Cu toate astea ai vrea să ne ajuți? 


Să știi că te apreciem și pentru simplu fapt că împărtășești informațiile despre noi sau din acest site cuiva cunoscut ție care ne poate ajuta. Indiferent că îți este prieten, cunoscut sau că ne poți pune în legătură cu o persoană juridică, firmă, companie pe care o consideri responsabilă social. 


Să știi că te apreciem pentru că vorbești despre noi, că ne urmărești, că ne ajuți să intrăm în contact cu alți oameni și împreună ducem vestea că acești copii vor avea o viață mai bună, în cercul tău de prieteni și cunoscuți.

Te considerăm alături de noi doar pentru că faci acest lucru și îți mulțumim. Împreună Construim un Spital Altfel, un Viitor Altfel pentru copii cu afecțiuni neuromotorii, traumă și paralizie cerebrală. 

Contactează-ne la adresa comunicare@mariabeatrice.ro sau la numerele de telefon: 0728 131 415 și 0722 109 111 pentru mai multe detalii referitoare la implicarea ta.

Sau scrie-ne direct aici:

Date despre Asociația Maria Beatrice

Asociația Maria Beatrice este entitate nonprofit, furnizor de servicii sociale acreditat, cu un serviciu social licențiat funcțional, conform legii.

Consultați Registrul Entităților/Unităților de Cult (C.I.F.: 27786253) https://www.anaf.ro/RegistrulEntitatilorUnitatilorCult/

ASOCIAŢIA NON-GUVERNAMENTALĂ MARIA BEATRICE


Sediul Social: B-dul 1 Decembrie1918, Nr 35, Bl. M8, Ap. 17, Alba Iulia, jud. Alba, Înscrisă în Registrul Special al Judecătoriei ALBA IULIA sub nr. 607/CC/ 2015, Cod de Înregistrare Fiscală (C.I.F.) RO 27786253

Punct de lucru: Str. Lalelelor nr. 60, Alba Iulia
Telefon: 0741 288 303

Vezi toate datele de contact ale Asociației aici: